V Í T E J T E


Mé pravé jméno je Patricie, ale pro Vás jsem Tay. Je mi 17 let a studuji na gymnáziu. Chtěla bych vám o sobě říct pár povrchních věcí o kterých si myslím, že mne dělají mnou.

Vlastním spousty krémů, ujíždím na štětcech na líčení a mám dost zrcadel a zrcátek. Zajímám se o líčení. Netvrdím o sobě, že se líčit umím nebo že líčení rozumím. Baví mě to a proto to dělám. Ale nejsem jedna z těch, co by bez makeupu nevynesla odpadky. I já se naučila před sportem nebo v horku nelíčit. I když mi to chvíli trvalo.

V roce 2010 jsem pod mostem našla tehdy nového člena rodiny. Pojmenovaly jsme ho Alfred/Fredy a od té doby je naším společníkem. Pár kočičích životů už si sice vyčerpal, ale doufám, že ještě dlouho vydrží.
Mým nejhorším hříchem je kouření cigaret. Začala jsem zhruba ve čtrnácti letech a od té doby mě to nepustilo. Ačkoliv zrovna přestávat nechci, vím, že by bylo lepší to omezit. Snad mi to dojde, až mi diagnostikujou rakovinu plic.

Aktivita, kterou se uklidňuju.

Lyžování, to je zatím jediný sport, který mě po čase neomrzel. Celkově zimu si užívám víc, než léto. Miluju hory, sníh. Ale hlavně lyžování.

Vím, že takovéhle věci Vám o mně moc neřeknou. Snad ale bude stačit, když se budu více odkrývat v článcích. Budu psát o tom co mě zajímá, baví, co dělám, ale taky o tom, co mě sere. Nic extra.
Doufám ale, že Vás něco z toho zaujme!

8 komentářů:

  1. Joo, jsem strašně ráda, dočkala jsem se!:D Ty kresbičky jsou perfektní. Těšim se na další články :*

    OdpovědětVymazat
  2. jsem zvědavá s čím příjdeš :-)

    OdpovědětVymazat
  3. už se těším na další články, ráda bych tě jako blogerku lépe poznala :))

    OdpovědětVymazat
  4. děkuji ti za hezký komentář :)
    jakožto milovníka zimních měsíců ti přeji ať tyto tropy, co u nás nastaly, přežiješ :)

    OdpovědětVymazat
  5. Taktéž je mi sedmnáct a studuji na gymnáziu ;-). Už dle prvních dojmů soudím, že tvůj blog bude působivý a zajímavý, takže se připojuji ke členům a těším se, co se zde objeví :-).

    OdpovědětVymazat
  6. Děkuji ti!
    Taky jsem na gymnáziu
    TěšíMě!

    OdpovědětVymazat
  7. A ja sa teším na ďalšie kresbičky! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář!